2012-09-13 13:16:50• hírek • Kocsis Zoltán

Több, mint hat órát lógott fejjel lefelé Szatmárnémeti központjában

Több, mint hat órát lógott kábelekbe és vezetékekbe akadva fejjel lefelé egy részeg hajléktalan csütörtök hajnalban Szatmárnémetiben, a köznyelvben „Fehér házként" ismert ingatlanban. A pórul járt férfit egyórás mentési akciót követően tűzoltók mentették meg.

Mint minden este, Zigler Ferenc az épület használaton kívüli liftjében szerette volna eltölteni éjszakáját. A részeg férfi azonban valamilyen oknál fogva beesett a lift és a liftakna fala közötti keskeny résbe. Estében megakadt az ott található kábelekben, vezetékekben, méghozzá elég veszélyes testhelyzetben: fejjel lefelé. A ház lakóinak elmondása szerint éjszaka három óra körül kezdett el kiabálni, ám senki sem foglalkozott vele: meg voltak már szokva részeg randalírozásaival.

Reggel 8.15 körül aztán, miután belátták, hogy nem tudnak neki segíteni, a lakók értesítették a hatóságot. A Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének kiérkező munkatársai egy órát dolgoztak, amíg a férfit ki tudták szabadítani a kábelek fogságából, miközben paramedikusok igyekeztek működésben tartani élettani funkcióit. Általános meglepetésre a férfi több, mint hat óra lógás után is magánál volt, amikor végre kijuthatott éjszakai börtönéből.

Az 56 éves Zigler Ferenc a lakók elmondása szerint korábban az épület egyik lakásában lakott, de onnan már rég kilakoltatták. Azóta a használaton kívüli liftben húzta meg magát éjszakára.

Több, mint hat órát lógott fejjel lefelé Szatmárnémeti központjában

Több, mint hat órát lógott fejjel lefelé Szatmárnémeti központjában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: